Кърти Чисти Извозва – 0899 / 122 577

Фирма „Кърти Дум“ ЕООД е от 2001 г. в този отрасъл. Основно се занимава с къртене на бетон, тухла, асфалт, фаянс, теракот и всякакъв вид замаски. Извършва демонтаж на решетки, каси, остъкления, дограми. Предлага също и почистване и извозване на строителни отпадъци, къщи, дворове, тавани и мазета.

Още снимки можете да откриете в нашата галерия.

„Кърти Дум“ ЕООД е наш дългогодишен партньор в сферата на строителните услуги.

Инж. Бисер Иванов Трейс-София ЕАД

Фирмата предлага висококачествени услуги на максимално ниски цени, тъй като това е от определящо значение за нейното функциониране. Бързото и качествено обслужване води до затвърждаване на позициите ни на пазара, до създаването на нови и постоянни клиенти, до изграждането на добър имидж. Основната идея в управлението на фирмата е коректното отношение към клиента и това той да остане доволен.

Повече от

0
години опит в тази индустрия

Над

0
обекта в София и страната

От които мнозинството са

малки частни обекти

Ефективността на фирмата се определя до голяма степен от дългогодишния практически опит на работниците, провежданите обучения и стриктно спазване на вътрешните разпоредби и правилата за работа и отношение към клиентите. Добрата, качествено свършена работа в срок, както и инициативността на работниците се поощрява материално. Това води до по-голяма мотивация на персонала.

Екипът на „КЪРТИ – ДУМ“ ЕООД доказа, че притежава необходимата квалификация и опит, прояви професионализъм, както и завърши бързо и качествено поставената задача.

Павел Суджарски  'БЕЙТС БЪЛГАРИЯ' ЕООД

 

 
 


Enter Google username or id to start! Example: 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow