17.06.2013 г.

Жените си падат по майстори

Британският вестник Дейли Мейл публикува резултати от наскоро проведената анкета. Проучването е било по поръчка на голяма местна мебелна фирма и е обхванало над 2000 британски домакини. Целта на въпросите е била да се разбере как жените гледат на майсторите в различните занаяти, какво харесват в тях и какво не им допада.

12.05.2013 г.

Подготовка за ремонт на дома

Подготовката за ремонт на жилището започва с планирането на всяка реконструкция. Най-важно е да вземете решение какво точно желаете да промените. Когато имате ясна представа за промените, те се случат по-лесно и по-бързо.

12.03.2013 г.

Къртене

При условие че този блог се казва Къртене и засяга основно къртачни теми, смятам че е редно да разгледаме по-детайлно понятието „къртене“. Основната цел е да се направи разлика между деградивния процес „разрушаване“ и контролираната „деконструкция“. По-долу следва кратко определение на термина „къртене“.

10.03.2013 г.

Ремонтират стадион Маракана

280 милиона долара ще струва за ремонтът на Маракана в рамките на подготовката за Световното първенство по футбол през 2014 година. Легендарният стадион в Рио де Жанейро ще домакинства на някой от ключовите мачове за първенството, включително и финала.

5.05.2012 г.

Къртачните услуги на ВалФорс

ВалФорс е фирма занимаваща се професионално с къртене и пробиване. Предлаганата от фирмата пакетна услуга 3 в 1 се нарича Кърти Чисти Извозва.

Кърти

кърти
Къртачните услуги са с широк обхват от различни дейности. Има фирми, които се занимават с къртене на стени, фасади, стари сгради, бетонни блокчета и други. Те включват също и къртене на различни видове подови настилки – фаянс, цимент, дюшемета и други. В зависимост от обхвата и големината на помещенията те могат да бъдат битови или промишлени.

27.02.2012 г.

Ремонт на покриви

ремонт на покриви
Ремонт на покриви е нещо, което със сигурност заслужава нашето сериозно внимание, особено в случаите, когато сме твърдо решени целия процес да протече гладко и в крайна сметка успешно.

Без значение дали обитавате фамилна къща или апартамент в кооперация или блок, то рано или късно се налага да се занимавате с процедура по ремонт на покрив, като естествено се стремите да осигурите най-доброто възможно решение за вас и вашето семейство. Най-честите проблеми, които настъпват и са причина хората да търсят фирма за ремонт на покриви са течовете и некачествената топло и хидроизолация.

17.09.2011 г.

Кой какво кърти?

Кърти, чисти, извозва е сред най-бурно развиващата се тема в интернет. Множество фирми ожесточено водят борба за позиционирането си максимално добре в резултатите на Google за думите кърти, чисти и извозва.
Пазарът е пренаситен от фирми предлагащи услуги от типа кърти, чисти, извозва, но такива все пак продължават да никнат всеки ден. Все пак какво знаем за въпросното кърти, че и за извозването и чистенето, свързани с тази ниша.
Самата услуга Кърти говори сама за себе си, че при нея се търси високо ниво на професионализъм, опит и не на последно място достъпни цени, които да ви осигурят рентабилност на сделката. Като се каже кърти, то най-често се има предвид къртене на различни части от сгради и домове. Това включва призивите:

27.06.2011 г.

Как да подготвите жилището си за продажба

Всеки продавач иска да продаде жилището си бързо и да вземе най-добрата цена. Това би било добре, но как да се постигне? Е, не става само с късмет. Нужно е внимателно планиране и професионален подход към "разкрасяването" на жилището, което ще накара купувачите да бръкнат в портфейлите си. Ето как да превърнем жилището в добра оферта.

Направете най-необходимите ремонти

  • Подменете напуканите плочки по пода
  • Запълнете дупките и пукнатините по стените
  • Ремонтирайте течащите чешми
  • Ремонтирайте вратите и кухненските шкафове, които не се затварят добре
  • Боядисайте стените и таваните в неутрални цветове (особено ако сега са в ярки и нестандартни цветове). Не давайте повод на купувача да остане с впечатление от жилището като "апартаментът с оранжевата баня"
  • Сменете изгорелите крушки
  • Ако постелките на леглата и диваните са в лошо състояние, сменете ги.

17.07.2010 г.

Кърти извозва - представяне на фирмата

кърти извозва
"Кърти-извозва" е фирма, специализирана в услугите "Кърти чисти извозва" (както се подразбира от името). По-тясно профилираните къртачни услуги включват къртене на бетон, тухла, фаянс, теракот, мозайка, почистване на строителни и битови отпадъци, тавани, мазета, дворове и извозване на всякакъв вид отпадъци до специализирано сметище със собствен транспорт. Извършва цялостна подготовка на обекти за ремонт.

30.05.2010 г.

Лесен ремонт с гипс

Гипсът е естествен и устойчив материал. С грижа, той ще престои в продължение на десетилетия. Гипсовите корнизи са лесни за обработка, боядисване и възстановяване. При използване на гипсова мазилка при изкъртените места могат да се съчетаят с други довършителни материали: стъкло, естествен камък, дърво, керамика и др. Гипсов прах разреден с вода, това дава пластмасови маси, от които можете да направите различни предмети и декоративни елементи.